Πολιτική απορρήτου

Η χρήση της photomurals4you.com προυποθέτει την απόλυτη συναίνεση και πλήρη αποδοχή των νομικών όρων χρήσης της ιστοσελίδας. Η photomurals4you.com μπορεί να αναθεωρήσει και να τροποποιήσει τους όρους χρήσης περιοδικά με διακριτική ευχέρεια. Ωστόσο αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει για σχετικές τροποποιήσεις μέσα από την σελίδα της χωρίς όμως να αφορούν τις παραγγελίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν συμφωνείτε με τους όρους και την πολιτική μας περί χρήσης παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας. Η χρήσης της προυποθέτει την πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης.

Αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της photomurals4you.com όλα τα αρχικά προιόντα, τα περιεχόμενα, τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, ήχοι, οπτικές διασυνδέσεις κλπ καθώς και κάθε είδους λογισμικό που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα. Απαγορεύεται η αντιγραφή, δημοσίευση και αναδημοσίευση σε άλλη ιστοσελίδα, η αποστολή email οποιουδήποτε μέρους αυτής της ιστοσελίδας, η εμπορική εκμετάλλευση , η μεταποίηση, η κωδικοποίηση , φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση χωρίς την έγγραφη ρητή συναίνεση της photomurals4you.com. Αποτελούν επίσης πνευματική ιδιοκτησία το λογότυπο, το εμπορικό σήμα, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων, ο σχεδιασμός και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από καμιά άλλη ιστοσελίδα χωρίς την γραπτή συγκατάθεση της photomurals4you.com οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να επισύρει ποινικές και αστικές ποινές καθώς τα πνευματικά της δικαιώματα προστατεύονται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο.

Πιστωτικές Κάρτες

Για συναλλαγές που εκτελούνται με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες η photomurals4you.com αποθηκεύει τα τέσσερα τελευταία ψηφία του αριθμού της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ημερομηνία λήξης, και το όνομα του αγοραστή. Δεν αποθηκεύουμε τον πλήρη αριθμό της πιστωτικής η χρωστικής κάρτας, τον αριθμός PIN, τον αριθμό CVV2, ή οποιοδήποτε άλλο δεδομένο.

Ασφάλεια

Όλοι οι λογαριασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν στην photomurals4you.com προφυλάσσονται και ασφαλίζονται ξεχωριστά με την δημιουργία προσωπικού κωδικού που εισάγει αυτός που έχει δημιουργήσει τον λογαριασμό. Η photomurals4you.com παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να διασφαλίσει το απόρρητο των στοιχείων. Η βάση δεδομένων μας είναι σε συνεχή έλεγχο ασφάλειας και εφαρμόζονται εκ νέου μέτρα για την διαφύλαξη των στοιχείων. Η πρόσβαση στις πληροφορίες των λογαριασμών από την βάση δεδομένων μας γίνεται μόνο μετά από έγκριση του γενικού διευθυντή και μόνο από επιλεγμένο προσωπικό μέσα από το σύστημα ασφάλειας και καταγραφής στοιχείων της photomurals4you.com. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών του λογαριασμού σας 100%.

Χρήση Cookies

Η photomurals4you.com χρησιμοποιεί cookies για να αποθηκεύσει πληροφορίες για κάθε επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας.

Σύνδεσμοι

H photomurals4you.com περιέχει συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους και δεν είναι υπεύθυνη για τις πολιτικές ή πρακτικές προστασίας της προσωπικής ιδιοκτησίας σε αυτούς τους χώρους. Έτσι κάθε χρήστης θα πρέπει να ενημερώνεται για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που αναφέρεται στην ιστοσελίδα στην όποια έχει συνδεθεί. Πολιτική απορρήτου εφαρμόζεται μόνο στις πληροφορίες που συλλέγονται από την photomurals4you.com

Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου

Οποιαδήποτε αλλαγή κάνουμε στην πολιτική απορρήτου ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα μας ώστε να είναι πάντα ενήμεροι οι χρήστες μας για τυχών αλλαγές ,για την συλλογή και χρήση πληροφοριών και για την δυνατότητα δημοσιοποίησής τους. Οι χρήστες μας αποδέχονται τις αλλαγές στην πολιτική απορρήτου καθώς χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας μετά την ανάρτηση της εν λόγο αλλαγής.