Οδηγός Αγοραστή

Η τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης έχει μπει δυναμικά στο χώρο της διακόσμησης δίνοντας πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε φωτοταπετσαρίες τοίχου δικής μας επιλογής και να μετατρέψουμε έναν αδιάφορο τοίχο σε σύγχρονο διακοσμητικό στοιχείο. Είστε λοιπόν έτοιμοι να μετατρέψετε το χώρο σας με μια εκπληκτική φωτοταπετσαρία? Εάν ναι, αφήστε τον ‘’Οδηγό Αγοραστή’’ να σας βοηθήσει να διαλέξετε μέσα από επιλογές και να κάνετε την τέλεια επιλογή. Η φωτοταπετσαρία τοίχου αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση διακόσμησης δίνοντας εύκολα μια νέα όψη στους χώρους σας σε μια μόλις μέρα.

Γενικά, οι φωτοταπετσαρίες τοίχου είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μετατρέψουμε οποιαδήποτε σύνθεση. Μπορείτε να προσθέσετε στυλ και γοητεία σένα σπίτι , είτε ντύνοντας το δωμάτιο του παιδιού σας με τους αγαπημένους του χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, είτε ζωντανεύοντας ένα μονότονο γραφείο είτε προσθέτοντας μια πανοραμική θέα μιας πόλης στο σαλόνι σας . Φανταστείτε μια πολύχρωμη φωτοταπετσαρία για το δωμάτιο συνεδριάσεων. Στην κρεβατοκάμαρα σας μια τροπική παραλία. Ιδανικά για χώρους με παιδιά όπως σχολεία, εγκαταστάσεις ημερησίας φροντίδας καθώς και σε χώρους που χρειάζονται λίγη επιπλέον ευθυμία , όπως νοσοκομεία, γηροκομεία και γραφεία γιατρών. Η Photomurals4you.com σας παρέχει μια πληθώρα εικόνων που μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα. Για παράδειγμα , επιλέξτε ένα τοπίο μιας πόλης για το πολυτελές εστιατόριο σας , ένα ορεινό τοπίο για το κατάστημα σας με είδη ορειβασίας ή ένα τροπικό θέμα για το κατάστημα σας με είδη καταδύσεων ή το ταξιδιωτικό σας γραφείο. Ένας ψηλός ουρανοξύστης σ’ένα στενό τοίχο ή ένα φυσικό τοπίο σε χώρους χαλάρωσης το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσει διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα στ ο δωμάτιο σας.

Ποιο είναι λοιπόν το σωστό μέγεθος φωτοταπετσαρίας για το δωμάτιο σας? Για την Photomurals4you.com κάθε παραγγελία είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του πελάτη , τίποτα δεν είναι τυποποιημένο και όμοιο. Μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ολόκληρο τοίχο ή μόνο ένα τμήμα αυτού. Η ολική κάλυψη τοίχου φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχει μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα σας. Το ίδιο επίσης και μια μερική κάλυψη τοίχου προσθέτει χρώμα, υφή και ενδιαφέρον στο χώρο σας. Ωστόσο ,μια πλήρη φωτοταπετσαρία σας παρέχει ψυχική συγκίνηση και σας βοηθάει να μετατρέψετε ένα δωμάτιο από ανιαρό σε απίστευτα chic.

Εάν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο υπόψη σας , θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την σωστή φωτογραφία και θα την προσαρμόσουμε να ταιριάζει ακριβώς στο χώρο σας. Θα λάβουμε υπόψη όχι μόνο τις διαστάσεις του τοίχου σας αλλά και τη διαμόρφωση του δωματίου , τη θέση των επίπλων, τα χρώματα των τοίχων και θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Παρά το γεγονός ότι είμαστε η κορυφαία επιλογή των καλύτερων διακοσμητών , σχεδιαστών κα αρχιτεκτόνων οι φωτοταπετσαρίες μας μπορούν να προσαρμοστούν στο budget που εσείς επιθυμείτε. Όποιο και αν είναι το μέγεθος , η εικόνα ή το υλικό που θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Photomurals4you.com θα αντιμετωπίσει την παραγγελία σας ως άμεση προτεραιοτητά μας.

Συμβουλές διακόσμησης

Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα της φωτοταπετσαρίας? Γιατί αξίζει να την επιλέξουμε για το χώρο μας? Επαγγελματίες και ερασιτέχνες διακοσμητές τα γνωρίζουν πολύ καλά. Οι φωτοταπετσαρίες είναι μια συμφέρουσα οικονομικά επιλογή , αφού είναι πολύ ανθεκτικές στη φθορά και η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται στα 10 -15 χρόνια. Παράγονται από φυσικά υλικά και έτσι δεν είναι βλαβερές για την υγεία ενώ παράλληλα καθαρίζονται πολύ εύκολα με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί.
Οι αυτοκόλλητες ταπετσαρίες τοίχου δεν χρειάζονται συνεργείο τοποθέτησης. Μπορεί ο καθένας με λίγη προσοχή να τις κολλήσει μόνος του . Και αν κάπου κολλήσει στραβά μπορεί να ξεκολληθεί και να κολληθεί εκ νέου με το κατάλληλο υλικό που σας προτείνει η Photomurals4you., πολύ εύκολα και χωρίς να αφήσει κανένα σημάδι στον τοίχο. Αυτό σημαίνει ότι εξαλείφεται και το κόστος τοποθέτησης. Σημαντικό είναι ότι μπορούν να κολληθούν σχεδόν σε κάθε επιφάνεια π.χ. σοβά, ξύλο, μέταλλο και πλαστικό ,οπότε μπορούν να καλύψουν διάφορα επιθέματα που μπορεί να υπάρχουν στον τοίχο . Αν αναλογιστούμε ότι τα χρώματα στους τοίχους χρειάζονται ανανέωση κάθε 3 χρόνια περίπου, τότε καταλαβαίνουμε πόσο μας συμφέρει τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας. Επιπλέον είναι ένας εύκολος και πρακτικός τρόπος να καλύψουμε πιθανές ατέλειες σε κάποιον τοίχο . Αν έχουμε έναν τοίχο στο σπίτι μας ο οποίος παρουσιάζει υγρασία, ανομοιογένειες ή η επιφάνεια του δεν είναι ομαλή τότε αυτά τα ελαττώματα μπορούμε πολύ εύκολα να τα ‘’κρύψουμε’’ πίσω από μια φωτοταπετσαρία. Με αυτόν τον τρόπο και γλιτώνουμε την αναστάτωση και τα πολλά έξοδα για τη διόρθωση του τοίχου αλλά και έχουμε επιτύχει τη διακόσμηση του. Ακόμη , οι φωτοταπετσαρίες μας δίνουν άπειρες δυνατότητες σε σχέδια και υλικά για να επιλέξουμε, διαλέγοντας ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να δώσουμε στο χώρο μας

Πώς τοποθετείται όμως μια φωτοταπετσαρία? Η επικόλληση μιας φωτοταπετσαρίας είναι πολύ συνηθισμένη στην Ευρώπη και στην Αμερική. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνει η Photomurals4you.com και θα δείτε ότι η τοποθέτηση είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ότι φαίνεται. Θα αναφέρουμε μερικά απλά βήματα(αναλυτικά θα δείτε στην αντίστοιχη ενότητα) που μπορούν να βοηθήσουν ώστε ο καθένας μας να τοποθετήσει την φωτοταπετσαρία του σωστά , διασφαλίζοντας έτσι το τέλειο αποτέλεσμα. Έ να πρώτο βήμα είναι η σωστή μέτρηση των διαστάσεων του τοίχου. Πάρτε πολλές μετρήσεις για να αποφευχθούν ενδεχόμενα σφάλματα. Χρησιμοποιήστε μεζούρα ή το μέτρο για ακριβή αποτελέσματα. Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε την φωτοταπετσαρία σας , θα πρέπει επίσης να προετοιμάσετε τους τοίχους σας . Βασική προϋπόθεση είναι ο τοίχος να είναι καθαρός ώστε να μην μεταφερθεί σκόνη στην κόλα της φωτοταπετσαρίας. Τρύπες και ρωγμές θα πρέπει να καλυφτούν , εξογκώματα θα πρέπει να τριφτούν και οποιεσδήποτε άλλες διακοσμήσεις ,όπως αφίσες κ.λπ. θα πρέπει να αφαιρεθούν. Γυαλιστερό χρώμα στους τοίχους δεν παρέχει την κατάλληλη επιφάνεια για κόλα και έτσι πρέπει να καλυφτεί με ένα αστάρι. Είναι σημαντικό η επιφάνεια να είναι λεία. Πλέον, με τα σύγχρονα υλικά που σας προτείνουμε μπορείτε όπως έχουμε προαναφέρει και μόνοι σας να εγκαταστήσετε την φωτοταπετσαρία σας . Είναι καλύτερο να αρχίσετε με μια γωνία και να χρησιμοποιήσετε ένα αλφάδι για να κρατήσετε το υλικό σε ευθεία .Το αλφάδι μπορεί να συμβάλει στην εξομάλυνση της φωτοταπετσαρίας και στην εξάλειψη φυσαλίδων αέρα. Έτσι τελειώνοντας σωστά τις εργασίες διακόσμησης στον χώρο σας αποφεύγεται τυχόν λάθη.

Δώστε λοιπόν στο δωμάτιο σας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και δημιουργήστε τη δική σας φωτοταπετσαρία . Εμπνευστείτε από τις εικόνες της Photomurals4you.com και αλλάξτε το χώρο σας . Αν σας αρέσει η ιδέα της επένδυσης του τοίχου με φωτοταπετσαρία η οποία αντικαθιστά το έργο τέχνης – ιδού τα κυρίαρχα trends :

Ανανεώστε το σπίτι σας με μοντέρνα γραφικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε μια φωτοταπετσαρία που θα δώσει στο δωμάτιο σας την εμφάνιση και την αισθητική που σας ταιριάζει. Περιηγηθείτε λοιπόν στην Photomurals4you.com και σίγουρα θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.