Ποιοί Είμαστε

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Photomurals4you ανήκει στην κορυφαία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων Lazaridis Digital Printing Services.
Η εταιρεία Lazaridis Digital Printing Services στα 15 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά δημιουργεί, παράγει και διανέμει προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης υψηλής ποιότητας, με εξειδίκευση στη διακόσμηση τοίχων και μεγάλων επιφανειών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Παράλληλα προσφέρει γραφικές υπηρεσίες, φωτογραφίες και νέες ιδέες που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών.
Στην αδιάκοπη ανάγκη μας να εξελισσόμαστε και να επενδύουμε σε καινοτόμα στοιχεία στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης δημιουργήσαμε την Photo Murals 4 You με κύρια δραστηριότητα την εκτύπωση φωτοταπετσαρίας τοίχου, αυτοκόλλητο τοίχου και διαδικτυακή πώληση φωτοταπετσαρίας τοίχου και αυτοκόλλητο τοίχου. Καινοτόμα υλικά και στοιχεία τα οποία έχουν αντικαταστήσει πλήρως την παραδοσιακή φωτοταπετσαρία με ιδιαίτερα χρονοβόρα τοποθέτηση και με υψηλό κόστος.

Η photomurals4you είναι ένα δημιούργημα τις Lazaridis Digital Printing Services

Πληροφορίες εταιρείας

Σήμερα στην εταιρία μας παράγουμε, διανέμουμε και προσφέρουμε στην αγορά πάνω από 80 διαφορετικά προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% των υλικών μας (αυτοκόλλητο, μουσαμάς, καμβάς, plexi glass, εκτύπωση σε ξύλο, ρολλοκουτρίνα, μελάνια κτλ) που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας προέρχονται από την Ευρωπαϊκή αγορά και Αμερική.

Αντικείμενο μας στην Photomurals4you είναι η σχεδίαση, η εκτύπωση, η πώληση, η διανομή φωτοταπετσαρίας τοίχου, αυτοκόλλητο τοίχου, ψηφιακής εκτύπωσης και αποτελεί το πλέων εκλεπτυσμένο και δυναμικό αντικείμενο των υπηρεσιών μας.
Χρησιμοποιούνται ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά με δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης οποιουδήποτε επιθυμητού θέματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
Δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας με στόχο να προσφέρουμε προϊόντα στη σωστή τιμή, στο σωστό χρόνο και στη σωστή συσκευασία.
Το όραμα της Photomurals4you είναι να μας αναδείξετε ως μία κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης και πώλησης φωτοταπετσαρίας τοίχου, αυτοκόλλητο τοίχου.
Η αποστολή μας είναι να:
 • Ικανοποιήσουμε εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών
 • Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας
 • Επενδύουμε σε πρωτοπόρους τεχνολογικά τομείς και στη χρήση αποκλειστικά υψηλής τεχνολογίας
 • Όλους τους εμπλεκόμενους με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα.
Διατηρώντας πάντα τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, και υποβάλλοντας κάθε επίπεδο της δραστηριότητάς μας σε διαρκείς ελέγχους και βελτιώσεις, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες στα προϊόντα μας, και να προσφέρουμε ότι καλύτερο στην αγορά των ψηφιακών εκτυπώσεων.
Στην Photo Murals 4 You, με οδηγό το ενδιαφέρον, την υπευθυνότητα, την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια, φροντίζουμε για το αύριο που θέλουμε.
Για μας στην Photomurals4you το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την επίτευξη των στόχων μας, να δώσουμε λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες με ευελιξία και υπευθυνότητα.
Παρέχουμε εξειδικευμένο γραφιστικό τμήμα με την κατάλληλη τεχνογνωσία για την άμεση επεξεργασία των γραφικών σας, την προσαρμογή τους σε κάθε επιθυμητή διάσταση, την χρωματική τροποποίηση αλλά και την επιπλέον προσθήκη ή αφαίρεση στοιχείων.
Εργαζόμαστε αδιάκοπα για εσάς, με πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας και πάνω από όλα με χαρά και αγάπη για την δουλειά μας.
Για να επισκεφθείτε το εργοστάσιο της Photomurals4you και Lazaridis Digital Printing Services παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 467 231, +30 2310 461 819.
Όλες οι επισκέψεις πραγματοποιούνται μεταξύ 09:00 - 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Σήμερα, στην Photo Murals 4 You διαθέτουμε εργοστάσιο με 4 γραμμές παραγωγής εκτύπωσης και μεταποίησης, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους υλικών. 15 χρόνια τώρα, στην Lazaridis Digital Printing Services δημιουργούμε και παράγουμε εκτυπώσεις στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.
Δεν σταματάμε να εκσυγχρονίζουμε τις μονάδες παραγωγής μας ώστε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους πελάτες μας.
Παράλληλα, στην εταιρεία μας επενδύουμε συνεχώς στην ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων μας, στην αναβάθμιση των κτιριακών μας εγκαταστάσεων και στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων.

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι

 • 100% εγγύηση ποιότητας και αποτελέσματος.
 • Σας δίνουμε δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας προσωπική φωτοταπετσαρία τοίχου.
 • Το γραφιστικό μας τμήμα είναι πάντα στη διάθεσή σας ώστε να προσαρμόσει την φωτοταπετσαρία τοίχου στις δικές σας ανάγκες.
 • Έχουμε χρόνια εμπειρία στον χώρο της εκτύπωσης σε μεγάλες διαστάσεις.
 • Εύκολη τοποθέτηση, εύκολο καθαρισμό και εύκολη αφαίρεση της φωτοταπετσαρίας τοίχου.
 • Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας υλικά και μελάνια Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
 • Εκτυπώνουμε για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Δεξιότητες και παροχές υπηρεσιών

 • Ασφάλεια δεδομένων
 • Γραφιστικές υπηρεσίες
 • Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης
 • Ποιότητα υλικών
 • Ευκολία τοποθέτησης

Οι πελάτες μας

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#